subota, 24. siječnja 2015.

KOKOS ŠTANGLE

Za sve koji obozavaju kokos :)

Sastojci

  • Za koru:

  •  6 belanaca
  •  1 čaša od kiselog mleka secera
  •  3 kasike ulja
  •  100 g kokosa
  •  3 kasike brasna
  • Za I fil:

  •  1 margarin
  •  6 kasika secera
  •  6 zumanaca
  • Za II fil:

  •  200 g slaga
  •  2 case kisele pavlake
  •  200 g kokosa

Priprema

Težina:
Jednostavno
  1. Kora:
  2. 1
    Umutiti belanca sa secerom i dodati ulje, kokosovo brasno, brasno i peci.
  3. 2
    Na hlednu koru stavite prvi fil.
  4. I fil:
  5. 1
    Zumanca secer, kuvati na pari.
  6. 2
    U hladan fil dodati umucen margarin.
  7. II fil:
  8. 1
    Slag umutiti sa 200 ml vode, dodati kiselu pavlaku i kokosovo brasno.
  9. 2
    Naneti na I fil.
  10. 3
    Po vrhu posuti kokosovim brasnom.
  11. 4
    Napomena: velicina pleha 32*28 cm
    Izvor: coolinarika.com

0 comments: