Potrebno je:
400 g makarona
300 g šampinjona
proizvoljne količine parizera
pureće šunke
sira
suvog mesa
kečapa po ukusu
origana
malo margarina
Preliv:
2 jajeta
1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
malo soli
Priprema
1. Makarone skuvati u slanoj vodi,
procediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku,
suvo meso, rendan parizer, na kockice iseckan sir, malo kečapa i
origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće,
posoliti i njih, takođe, dodati.
2 Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina.
3 Premazati kečapom, naribati malo sira.
4 Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom.
5 Zapeći u rerni zagejanoj na 200 C.
0 comments:
Objavi komentar