Sastojci: | |
---|---|
- 6 jaja | |
- 6 kasika ulja | |
- 3 kasike kisele pavlake | |
- 6 ravnih kasika brasna | |
- prasak za pecivo | |
- 4 kasike naribanog feta sira(za zuti deo) | |
- 2 kasike blendanog spanaca( za zeleni deo) | |
- 2 kasike ajvara (za narandzasti deo) | |
- so | |
- 400g fete | |
- 1 pavlaka | |
- 100g tanko isecene sunke |
Uputstvo za pripremu:
-
Sve sastojke umutiti zajedno samo jaja treba razdvojiti,
žumanjke zajedno a šne dodati na kraju i lagano izmešati kašikom.
-
podelite na 3 dela dobijenu smesu.
-
U 1. deo dodajte rendanu fetu, u 2. deo spanac.a u 3. deo ajvar.
-
Kad ste sve umutili mase stavljate u tri odojene kese i cedite na papir za pečenje po vašoj želji.
-
Peći samo 15 minuta na 200 stepeni, ne više, jer će vam se
kora isušiti i pucati kad je budete rolali. Vrlo je važno da se
pridržavate mera (naročito brašno, ravne kašike) da ne dođe do pucanja.
- Kad je kora pečena odmah je srolajete zajedno sa papirom na kojem ste je pekli i ostavite da se potpuno ohladi. Namažite krem sirom složite šunku te ponovo urolajte.
- zena.blic.rs
0 comments:
Objavi komentar