Sastojci:
-250 g oštrog brašna
-250 g glatkog brašna
-150 g šećera
-200 g naribane čokolade (Dorina)
-200 g kosanih oraha
-1 margarin
-1 vanilin šećer
-1 prašak za pecivo
-3 jaja
Za ukrašavanje
-100 g čokolade za kuhanje (Dorina)
-3 žlice ulja
Priprema:
Izmiješati žumanjke sa šećerom i vanilin šećerom.
Dobro obraditi margarin i dodati u smjesu žumanjaka i šećera.
Od bjelanjaka napraviti snijeg i umiješati ga u prethodnu smjesu.
Dodavati ostale sastojke: brašno pomiješano sa praškom za pecivo, naribanu čokoladu i kosane orahe.
Peći u prethodno zagrijanoj pećnici.
Izvaditi i ohladiti.
Razlomljenu čokoladu za kuhanje otopiti na pari sa 3 žlice ulja.
Ukrasiti: išarati krašotice rastopljenom čokoladom.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
0 comments:
Objavi komentar